Geïnteresseerd?

Stuur me een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

De Soloartiest Josua

Als je een feest geeft is het altijd leuk om dit te ondersteunen met livemuziek. Met een goede artiest of band verandert een doorsnee feest al snel in een knalfuif.

“Ik geniet ervan dat ik in staat ben om, door middel van muziek, van elke gelegenheid een onvergetelijke gebeurtenis te maken.”

Gelegenheidsband

Vijf enthousiaste muzikanten, waaronder Josua, hebben een gelegenheidsband opgericht die je kan inhuren als je op je feest echt groot wilt uitpakken.

De bandleden: Joris Ram, Djamilo Both, Lazlo Rogier, Twan de Roo en Josua Vroegop hebben een setlist ingestudeerd bestaande uit de grootste hits en veranderen je feest in een knalfuif.

 

Josua Vroegop

Huur Josua in als je met een goede live-artiest of band indruk maken wilt maken op je gasten!

Je bent dan gegarandeerd van een geweldig optreden, ongeacht of het gaat om een groot of een klein feest.
Josua vindt het leuk om dit soort optredens te doen en geniet ervan om feesten, huiskamerconcerten of trouwerijen muzikaal te decoreren, je gasten te laten genieten en hen uitbundig mee te laten zingen. 

Jouw feest in de juiste sfeer

Door zijn jarenlange ervaring als muzikant is Josua snel in staat om jouw feest de juiste sfeer mee te geven. Hij speelt dan de muziek die bij jou, je feest en het momentum past. Van gepaste stijlvolle muziek met gevoel, tot songs waarop iedereen uitbundig kan meezingen.

 

Favoriete songs

Stel je eens voor hoe leuk het is om je favoriete songs live gezongen voorbij te horen komen. Of dat nou de liedjes van Ed Sheeran, Jack Johnson, James Morrison, Tom Odell, The Lumineers, Kodaline zijn of de hits van The Red Hot Chili Peppers, Tracy Chapman en Oasis. Alles is mogelijk.

 

Groot uitpakken

Wil je echt uitpakken? Dan kan je er ook voor kiezen om de band in te huren.

Deze band bestaan uit vijf muzikanten (toetsen, drums, bas, gitaar en zang) en is speciaal samengesteld om te spelen op feesten en partijen.
Alle bandleden werken nu, nadat ze met succes het conservatorium hebben doorlopen, als professioneel muzikant.
De band heeft een setlist ingestudeerd die bestaat uit de grootste hits en allerlei bekende covers. Je bent daarmee gegarandeerd van een hele toffe show.

 

Soloartiest, als duo of band

Kortom, je kan Josua inhuren als soloartiest, als duo of met de band. In elke samenstelling krijg je topkwaliteit en een super optreden.

 

Geïnteresseerd

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur me een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

Prijzen op aanvraag.